Verden ærer terroristen!

Vi er i disse timer vidne til et grotesk skuespil, der udspilles i Mellemøsten.
I Europa, Amerika og andre steder i verden prøver man at bekæmpe terrorisme – denne frygtelige svøbe, der hænger over os alle. Man jagter terrorister overalt i verden. Nu er en af terrorismens hovedmænd, terroristen Yassir Arafat, død. Han er skyld i en række flykapringer og terroristangreb op igennem årene og er skyld i mange menneskers død. En farlig mand, der blev smidt ud af både Jordan og Libanon – de ønskede ikke ham og hans folk på deres jord.
Men terroristen har fået fuld æresbevisning i Frankrig – det undrer man sig jo egentlig ikke over, for de ønsker kun at stå sig godt i den arabiske og muslimske verden og har altid valgt den side, og også mange andre lande har gjort det samme. Men jeg skammer mig over, at Danmark har sendt udenrigsminister Per Stig Møller til Egypten for at vise Arafat den ”sidste ære”! Vi har intet der at gøre. På denne måde giver vi Arafat det blå stempel og viser palæstinenserne, at den linie Arafat har ført er rigtig og fortjener ære! Men han fortjener ingen ære – han er en terrorist med mange menneskeliv på samvittigheden! Dette er en hån mod de mange uskyldige ofre, både de døde og lemlæstede – ikke mindst det jødiske folk, der gennem mange år har været udsat for palæstinensernes terror og selvmordsaktioner – ikke blot fra Hamas, men så sandelig da også fra Arafats egen Fatah-organisation! Efter Hitler er der ingen, der har så mange jødiske liv på samvittigheden som ham. Men hvis Arafat ved hjælp af terror har opnået sådan en æresbevisning, som vi har set på DR1 i dag , ja, så bliver det meget interessant at se den store ære, der bliver Osama bin Laden til del, når hans tid kommer?
Hvor er vi henne? Terroristen er død! En af dem! Men terrorismen lever i bedste velgående! Terroristerne fortjener ingen æresbevisninger, de må bekæmpes. Vi må vågne op!

Greta Axelsen
Voldumvej 150
2610 Rødovre