Frelsens Hær også med

Frelsens Hær er aktiv i de berørte områder for flodbølgen med en meget stor nødhjælpsindsats.I Indonesien har Frelsens Hær 14 hold af nødhjælpsarbejdere i gang i katastrofeområderne. I Indien har Frelsens Hær fået ansvaret for to lejre med overlevende fra katastrofen i området omkring Nagapatnam og Tanjavoor – alene i dette område er 5000 døde og 60.000 hjemløse. I Chennai (Indien) uddeler Frelsens Hær mad og tæpper til 1000 fiskere og deres familier, som er blevet hjemløse som følge af katastrofen. En stor hjælpeindsats er også i gang i Machlipatnam og Nellore. Et nødhjælpshold er blevet sendt fra London til Sri Lanka.
Bidrag til Frelsens Hærs katastrofehjælp i Sydasien indbetales på giro 700 1568, mærk giroen ’Asien’. Penge kan også overføres til reg.nr. 9541 konto 7001568. Bidrag kan også betales med dankort via Frelsens Hærs website www.frelsens-haer.dk – skriv ’Asien’ i kommentarfeltet på dankortbidrag.
Henri.