OKS holdt konference om at få velvilje hos folket

NORGE: Frikirken Oslo Kristne Senter (OKS) afsluttede i weekenden deres årlige lederkonference, som traditionelt tiltrækker ledere fra hele Skandinavien.Temaet for konferencen var „Hvordan bygger man en kirke, som har velvilje hos folket?“, og på årets talerliste var blandt andre Gary Clarke fra Hillsong i London, Brian Houston fra Hillsong i Australien og Joseph Prince fra Singapore.
Sidstnævnte har tidligere besøgt OKS, hvor han med sin radikale forkyndelse om Guds kompromisløse nåde forstærkede den udvikling, som OKS har været inde i de senere år. Internt i kirken kalder man udviklingen for „den nye reformation“, og det hele handler om, at fokuset i specielt kirkens pastor Åge Åleskjærs forkyndelse er blevet rettet meget ind mod Kristus og mod nåden i Gud.
– jeli