Udsender tre missionærer

Missionsselskabet Danmission har netop ansat tre nye missionærer til missionsopgaver i Tanzania og Bangladesh.

Erich Petersen

Solveig Petersen

Ægteparret Solveig Ferm Petersen og Erich Zinkernagel Petersen udsendes til Tanzania, hvor Erich skal fungere som bygningsingeniør ved Den Evangelisk Lutherske Kirke i Bukoba. Mens Solveig skal arbejde som underviser og rådgiver ved kirken. Begge var fra 2002-2004 udsendt til Ulanga-Kilombero stift i Tanzania.

Morten Mortensen

Den tredje missionær er Morten Christian Mortensen, der skal arbejde som teologisk underviser og deltage i ledertræning og menighedsopbyggende arbejde ved Bangladesh Lutherske Kirke. Han har tidligere været udstationeret i Bangladesh i to omgange. I øjeblikket fungerer han som præst i Slesvig.
– ole