Mirakler i Herning II

HERNING – I denne weekend holder Citykirken for anden gang en kampagne under overskriften „Mirakler i Herning“.

Matt Sorger

Første gang var for to år siden, hvor kirken havde inviteret canadieren Todd Bentley, som under opholdet i Herning profeterede om en „eksplosion af det overnaturlige i Danmark“. På sin hjemmeside skriver Citykirken, at man har taget disse ord meget alvorligt og derfor endnu engang arrangerer Mirakler i Herning.
Denne gang bliver det dog ikke med Todd Bentley, men med Matt Sorger, som var en af deltagerne på det team, som Todd Bentley havde med sig til Danmark for to år siden. Matt Sorger rejser over hele verden, hvor han beder for mennesker, og ifølge Sorgers hjemmeside har han en salvelse til at helbrede og til at udføre mirakler. Mange bliver derfor spontant helbredt på hans møder.
Mirakler i Herning II finder sted i Kulturellen. Første møde er i aften (torsdag), og sidste møde er lørdag aften. Fredag og lørdag er der møde både formiddag og aften.
– jeli