Nye medarbejdere vil kæmpe for ufødtes ret til at leve

Organisationen Retten til Liv, der kæmper imod fri abort, har pr. 1. april ansat Ellen Højlund Nielsen fra Stjær som PR- og informationsmedarbejder.

Ellen Højlund Nielsen

Ellen Merrild

Den nye medarbejder har en bachelorgrad i religion og bifag i engelsk, og med ansættelsen håber Retten til Liv at nå længere ud i det kristelige bagland, både det folkekirkelige og det frikirkelige.
– Jeg vil forsøge at give vores kristne brødre og søstre en fornyet tro på, at det nytter noget at kæmpe, og at uanset positive resultater eller ej, så må den røst i samfundet, der taler imod drabene på de ufødte, aldrig forstumme, siger Ellen Højlund Nielsen.
Sidst i februar ansatte organisationen socialrådgiver Ellen Merrild fra Christiansfeld som ny leder af Retten til Livs telefonservice Abortlinjen. Om sit job siger Ellen Merrild:
– Alle mennesker er skabt unikke og værdifulde fra undfangelsen. Derfor er det vigtigt for mig at kæmpe for de ufødtes ret til livet, uanset eventuelle handicaps, og uanset om forældrene lige nu lever et rodet liv og ikke kan overskue et barn.
– ole