Så skal der shoppes

Mandag den 2. maj er udnævnt til Store Shoppingdag på internettet. Den dag har 220 af de største danske internetbutikker nemlig lovet at donere i gennemsnit seks procent af omsætningen til velgørenhed.Nogle butikker giver en procentdel af det, kunderne handler for, mens andre giver et fast beløb pr. ordre. I stedet for at taste sig direkte ind på den butik, man ønsker at handle i, skal man lige en tur omkring www.engodsag.dk, hvor man kan vælge butikken. Her kan man også vælge, om man ønsker at støtte alle de organisationer, der deltager, ligeligt, eller man ønsker at støtte en bestemt organisation.
Blandt de organisationer, man kan støtte, er en lang række kirkelige. Blandt andre Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Danmission, Det Danske Bibelselskab, Frelsens Hær, Friluftsmissionen, KFUM’s Soldatermission, Kirkens Korshær, Kristeligt Forbund for Studerende, Menighedsfakultetet og Mission Øst.
Og varerne skulle ikke være dyrere i butikkerne den 2. maj end ellers. Tværtimod reklamerer flere af butikkerne med særtilbud netop på Store Shoppingdag.
– ole