Flot billedbibel for børn

Der findes efterhånden rigtig mange bibelske bøger for børn – og nu udsender Lohse endnu én: Min første billedbibel, der indeholder 21 bibelske beretninger, 11 fra GT og 10 fra NT.
De 21 beretninger er velvalgte. Beretningerne er fortalt meget enkelt og letforståeligt, og i beretningerne fra NT er der ofte flere bibelske beretninger hentet ind som supplement i hovedberetningen. Men det er gjort på en rigtig god måde, så det bliver en styrke for fortællingen.
Bogen er sat med store typer og nogle af ordene – lidt vilkårligt – har stavelsesdeling, så det skulle være nemmere for begynder-læsere selv at læse bogen. Det er godt, men sprogligt og illustrativt henvender den sig først og fremmest til førskolebørn. Illustrationerne er nogle glade og muntre papirklipagtige tegninger, som på en god måde understøtter bibelhistoriefortællingen.
Alt i alt en rigtig god billedbibel til børn i 3-7 års alderen. Mange forældre og bedsteforældre kan have stor glæde af samvær med børnene omkring denne dejlige billedbibel.

Lois Rock:
Min første billedbibel
Illustreret af Alex Ayliffe
256 sider • 149,95 kr
Lohse