Amerikansk profet til Randers

RANDERS – Fra den 18.-21. juni medvirker amerikaneren Darrel Stott ved en række arrangementer i Cornerstone Church i Randers.I 27 år var Stott præst i Canada og USA, men i 1994 var han så udbrændt, at han var tæt på at forlade tjenesten. Men under et besøg i Toronto Airport Christian Fellowship Church gav Gud ham kræfterne tilbage. I 1997 valgte han dog at trække sig tilbage fra sin kirke for i stedet at grundlægge sin egen verdensomspændende vækkelsestjeneste. Siden har han besøgt det meste af verden for at profetere og demonstrere Guds magt. Overalt, hvor Darrel Stott kommer frem, præsenterer han Jesus, som bringer håb til dem uden håb. Særligt i forhold til mennesker, som har lidt overlast eller været udsat for voldtægt, har han et budskab.
Alle arrangementer med Darrel Stott i Randers foregår i Underværket i Stemannsgade.
– ole