IMU får ny landsungdomssekretær

Pr. 1. januar 2006 skal stud. theol Anders Møberg fra Brabrand være landsungdomssekretær i Indre Missions Ungdom (IMU)Anders Møberg er 28 år, gift med Tine og har to børn. I øjeblikket er han ved at lægge sidste hånd på sit teologiske speicale, så han inden sommeren er omme kan kalde sig Cand. Theol.
Den nye landsungdomssekretær har sin baggrund i Indre Missions og Kristeligt Forbund for Studerende, og han glæder sig til at træde i sporene af de gamle indremissionske troskæmper. Der er masser af godt arbejde, der skal gøres og et varmt fællesskab at være en del af, siger han i et interview i forbindelse med programmet for Event 2005.
Anders Møberg får sin ilddåb i IMU ved Event 2005 i oktober. Det er IMUs årlige stævne, der tiltrækker cirka 2000 unge fra hele landet.
Som landsungdomssekretær skal han blandt andet holde styr på de 87 IMU-afdelinger i hele landet og være med til at fastholde en god og sund kurs i arbejdet.
Når Anders Møberg ikke knokler med bøger og teologi står den gerne på en rask fodboldkamp og fluefiskeri.
Anders Møberg afløser den nuværende landsungdomssekretær Erik Holmgaard, som i januar 2006 begynder som lærer på Børkop Højskole, Indre Missions Bibeskole.
– ole