Bodil Kornbek stiller op som formand for KD

Tidligere folketingsmedlem Bodil Kornbek vil stå i spidsen for Kristendemokrat-erne, så de kommer tilbage i Folketinget.

Bodil Kornbek, tidligere folketingsmedlem

Hun stiller op efter en konkret opfordring fra partiets amtsbestyrelser i København og Vejle.
– Mit parti står over for en udfordring, der kræver stort mod og politisk handling. Jeg er klar til at påtage mig ansvaret og stille mig i spidsen i vores fælles kamp for at bringe Kristendemokraterne tilbage i dansk politik, siger Bodil Kornbek.
– Som formand for Kristen-demokraterne vil jeg sammen med partiets medlemmer og tillidsfolk arbejde ihærdigt for at sikre en ansvarlig fordeling af vores velstand, siger hun.
– Jeg vil sikre, at de små virksomheder får bedre vilkår, og jeg vil arbejde for en skattereform, der gør op med den sociale skævvridning, den danske befolkning i dag udsættes for, lover Bodil Kornbek.
Samtidig vil hun tage rundt til medlemmer landet over og præsentere de politiske visioner, som skal bringe KD tilbage på Christiansborg.
– Jeg vil arbejde for, at Kristendemokraterne i vælgernes bevidsthed står som et bredt folkeligt og troværdigt parti. Vi skal ud og møde befolkningen og fortælle om vores politiske visioner, slutter Bodil Kornbek.
Udover Bodil Kornbek har tidligere gruppeformand Mogens Nørgaard Pedersen meddelt, at han stiller op. Også Tove Videbæk og næstformand Kristian Ørstrøm har været nævnt som formandskandidat.
– hanne/Henri