Grosbøll-sag er ikke slut

I den kommende tid vil der blive holdt et vågent øje med den vantro præst Thorkild Grosbøll. Biskop i Aalborg Stift Søren Lodberg Hvas siger bl.a.: „Sagen er ikke slut. Grosbøll skal bekræfte sin loyalitet over for folkekirken.“ Men er sagen dermed slut?
Som vi husker prædikede pastor Bent Feldbæk genfødelse i troen (ikke i barnedåben). Det kostede ham kjole og krave. Sandheden er ilde hørt. Nu er løgnen det også – i Folkekirken.
Helt ærligt handler det slet ikke om tro. For hvis alle er genfødte i barnedåben, er det jo uden betydning, hvad Grosbøll og andre går og tror. Adgang til Guds rige beror jo nemlig på genfødelse; men spør’ du manden på gaden, om han er en genfødt kristen, gætter jeg på, at du vil få et svar, der rammer Folkekirkens dåbslære som en boomerang.
Grosbøll er slet ikke alene om at forvirre Guds børn. Folkekirken snyder selv på vægten.

Knud Held-Hansen,
Th. Staunings Vej 12,
9210 Aalborg SØ