Otte volontører til Afrika

I løbet af de næste tre måneder sender Danmission syv volontører til Tanzania og en til Madagaskar.
Cecilie Marie Arendt fra København skal undervise i stemmeteknik og dans på Ruhija School of Music. Projektleder Brian Svinth Holdgaard fra Silkeborg vil yde IT-support til kirkens kontor i Nordveststiftet. Sygeplejerske Lisbeth Diemer og lærer Nicolai Diemer, også fra Silkeborg, udsendes til Nyakahanga Hospital til henholdsvis aids-kontrol programmet og til IT-opgaver.
Tre af volontørerne i Tanzania kommer til at arbejde som provsti-volontører. Når de kommer hjem, skal de formidle deres indtryk til børn, konfirmander og andre unge. Sara Stagis Lauritsen fra Århus skal være på Ntoma Børnehjem. Sara Poulsen og Juliane Ledet Jespersen fra Syd-Thy skal arbejde på Mugeza Døveskole. Alle syv kommer til at fungere under den Evangelisk Lutherske Kirke i Tanzania.
Anne Kirstine Ravn Jørgensen fra Helsingør udsendes via Madagaskars Lutherske Kirke til en klinik i Antsiranana, hvor hun skal arbejde sammen med en jordemoder.