Pinsevækkelsens Højskole skifter navn

– Ikke kun en skole for pinsefolk, siger Tonny Jacobsen

Den 4. juli skiftede Pinsevækkelsens Højskole navn til Mariager Højskole.
– Med navneskiftet vil vi signalere, at vi ikke kun er en skole for Pinsevækkelsen og Pinsekirkerne, men for alle, som ønsker at udforske den kristne tro og finde vej til deres livs eventyr, siger skolens forstander, Tonny Jacobsen.
En undertitel “Danish Pentecostal Bible College“ skal signalere, at der tale om en international skole med uddannelseskompetence i kraft af et samarbejde med Harvest Bible College, Australien. Med undertitlen vil højskolen også bekende sig til den store internationale familie af pinsekirker.
Mariager Højskole blev grundlagt i 1954 af Pinsekirkerne i Danmark, som stadig er skolens bagland. Den 22. oktober 1955 blev skolen indviet og kan i år fejre 50 års jubilæum.
peg