Børnehjemsleder på besøg

En teenagemor med barn

Lær om verden på den sjove måde. Det er overskriften på tilbuddet om et gratis undervisningsmateriale om dansk ulandshjælp i Nigeria. Det har Pinsekirkernes nødhjælpsorganisation, International Aid Services, siden april tilbudt skolerne.
Børnene kan finde materialet på internettet, og her kan de bl.a. læse om udstødte teenagemødre, der hjælpes på Mercy Home.
Lederen af Mercy Home, Tunde Bolanta, besøger Danmark fra den 20. september til d. 2. oktober.
Eleverne i 6. og 7. klasse vil kunne identificere sig med teenagemødre på børnehjemmet. Mercy Home blev fuldt udbygget med en fødeklinik, en sovesal, et børnehjem, et jobtræningscenter og en lille skole i 2003. Siden har fødeklinikken haft over 500 teenagefødsler og tager sig af 30 småbørn.
– hanne