Mille går med i Oase

„Mille“, som er et fællesskab af kristne i Sønderjylland, der ønsker fornyelse, lovsang, undervisning og forbøn, har besluttet at blive en del af Dansk Oases netværk.

Evald Meiland, Bolderslev.

Det fortæller Milles formand, Falck-redder Evald Meiland, Bolderslev.
Oprindeligt var Mille helt selvstændig, fordi man gerne ville være åbne for alle. Men folk har været i tvivl om, hvad Mille var for noget. For at skabe en identitet, som er kendt, går man nu ind i Oase netværket, hvor man føler sig mest hjemme. Mille er et inspirations-forum, ikke en frikirke. Mille har normalt 10 arrangementer om året. Det næste arrangement er et lovsangs-seminar med Torben Callesen på lørdag den 24. september. Det foregår på Borgerhuset i Tønder, og der er allerede tilmeldt 30 deltagere.
Undervisningen følges op af en koncert om aftenen.
Henri.