Ny medarbejder i Basis

Foreningen Agape ansætter pr. 1. februar 2006 stud.theol. Jacob Winther, København, halvtids i tre år. Han skal arbejde for Basis, der er Agapes arbejde blandt mennesker med problemfyldt seksualitet.
Sammen med Basis’ formand og bestyrelse skal Jacob være daglig leder af Basis og være ansigtet udad til. Han skal lede og koordinere det eksisterende arbejde samt udvikle og udruste frivillige medarbejdere i Basis.
I de sidste par år har Jacob sammen med formanden udgjort den daglige ledelse af arbejdet, og i forbindelse med BT’s skriverier om penge til Agape var de blandt andet i ilden i DR 1’s Dagens Danmark.
Jacob er gift med Maria og far til Lucca på et år. De bor på Bispebjerg og går i Emdrup Kirke. Jacob læser teologi og har en bachelorgrad i psykologi. Jacobs faglige interesseområde er netop feltet mellem teologien og psykologien.
– hanne