’Fællesskab’ bliver til ‘Frikirke’

Michael Bobjerg Christensen foran Postgården i Aarup

Den 1. oktober skiftede Aarup kristne Fællesskab til Aarup Frikirke. Det blev besluttet på et møde den 25. september.
– Vi glæder os over nu at kunne kalde os det, vi er: En frikirke, siger Michael Bobjerg Christensen, der for et år siden overtog ledelsen af frikirken sammen med sin kone Heidi. Michael arbejder til daglig som journalist på Udfordringen.
På mødet var man også enige om, at navneskiftet ikke nødvendigvis betyder et indholdsskifte. Altså fortsætter foredragsrækken „Her er mit liv“ og „Stjerneklubben“, som er en klub for børn mellem 4-13 år. Kirkens gudstjenester holdes også fortsat på den nedlagte restaurant Postgården i Aarup.
Aarup Frikirke er ikke medlem af en landsdækkende kirkeretning, men sidste år valgte man at træde ind i Frikirkenet – et netværk, der rummer omkring 80 danske frikirker.
Dina