Frivillig vil hjælpe kristne handelsskoleelever

Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) har stor erfaring med at formidle det kristne budskab til gymnasieelever, blandt andet gennem gymnasiets religionstimer.Anderledes ser det ud på handelsskolerne, hvor en række af de bløde fag, som lægger op til en diskussion om kristne værdier, er sorteret fra.
Derfor står kristne handelsskoleelever over for en særlig udfordring, når de ønsker at fortælle deres medstuderende om Gud.
Det har KFS nu taget konsekvensen af ved at ansætte 32-årige Henrik Friis som handelsskolekonsulent på frivillig basis. Han har selv gået på handelsskole og studeret økonomi, dog afbrudt af et år på KFS’ Ledertræningscenter ved Vejle.
Henrik Friis har selv tilbudt sig til opgaven og vil gerne bruge noget af sin fritid på at hjælpe kristne på handelsskolerne.
– ole