Ny general i Dansk Ethiopermission

Den 34-årige teolog Sune Skarsholm overtog den 1. december posten som generealsekretær i Dansk Ethiopermission.Han afløser Filip Christensen, der har ledt missionsselskabets arbejde de sidste syv år.
Sune Skarsholm, der er bosiddende i Odense, kommer fra en stilling som studentersekretær i Kristeligt Forbund for Studerende (KFS). Han er gift med Hanne, der er læge, og far til to drenge.
– Jeg glæder mig til opgaven som generalsekretær i Dansk Ethiopermission – af mange grunde. Den dybeste er, at mission ganske simpelt er det mest dynamiske og grænsesprængende, vi mennesker kan være med i, fordi hele drivkraften og motivationen har sin kilde i Guds hjerte for mennesker, siger han til DEM-Bladet.
Dansk Ethiopermission har i øjeblikket 12 faste missionærer og fire korttidsmissionærer udstationeret til opgaver i Etiopien, Botswana og Liberia. Dertil kommer fire medarbejdere på sekretariatet i Christiansfeld, heriblandt den nye generalsekretær. Selskabet har i 2005 et budget på godt 7,6 millioner kroner.
– ole