YFC-landsleder stopper

Efter mere end syv år på posten har landsleder i Youth For Christ Leif Johanson besluttet sig for at stoppe. Han fortsætter dog på halv tid indtil udgangen af marts 2006, hvor en ny landsleder ventes at kunne tiltræde.– Jeg er kommet til et tidspunkt i livet, hvor jeg vil overveje hvilken vej, jeg skal gå i tiden fremover. Jeg ved ikke, hvor vejen går, men jeg er fuld af tillid til, at Gud, der leder os dagligt, også vil lede mig i denne fase, siger Leif Johanson.
Han overtog ledelsen i 1998 oven på en del uro om landslederposten og har været med til at skabe stabilitet i arbejdet til gavn for både medarbejdere, frivillige og medlemmer.
Også i YFC’s bestyrelse har man været glade for Leif Johansons personlige stil og engagement.
– I sin tid som landsleder har Leif blandt andet været med til at skabe en god og spændende arbejdsplads for de ansatte på kontoret, ligesom han har været en dynamisk inspirator for mange frivillige og medlemmer landet over, siger YFC’s bestyrelsesformand, Lars Munch Svendsen.
– ole