Canadier skal lære danske kristne at ligge i blød

KØBENHAVN – Frikirken på Havnen forsøger sig i weekenden den 27.-29. januar med en helt ny metode for at komme tæt på Gud.

Kelley Warren

Metoden hedder „soaking“, hvilket betyder at ligge i blød eller at lade sig gennemvæde. I praksis betyder det at placere sig foran Gud og give sig god tid til at lytte til ham og opleve hans kærlighed.
Weekendens gæst er fra Canada og hedder Kelley Warren, og hun oplevede selv en forvandling ved at „soake“ på en konference. Hun havde diskuteret med Gud, hvorfor hun var med på konferencen. Til sidst besluttede hun sig for at sætte sig på gulvet og „soake“. Et par timer efter kom hun på benene og opdagede, at hun var blevet en helt anden person. Hun talte og agerede anderledes, end hun plejede, fortæller Kelley Warren, der er lovsangsleder i Toronto Christian Airport Fellowship.
Weekenden byder på møder med soaking fredag og lørdag aften og søndag formiddag. Lørdag eftermiddager medvirker Kelley Warren desuden ved en særlig samling for lovsangsledere.
– ole