Hughey igen til Danmark

Lederen af Fusionministry, Rhonda Hughey, kommer igen til Danmark. Det sker den 16.-22. januar, hvor hun er hovedtaler på en konference og ved en ledersamling for frikirkerne i Sydjylland.Fra den 16.-20. januar deltager hun i en forbønskonference i Kolding arrangeret af bedehus.dk, og den 21.-22. taler hun for frikirkeledere ved en samling i Haderslev.
Rhonda Hughey har de sidste 10 år arbejdet med strategisk bøn med særligt fokus på byer. Hun brænder for at se hele byer blive forvandlet af Jesu nærvær. Derfor bruger hun en stor del af sin tid på at rejse rundt og opmuntre til bøn, vækkelse og forvandling. Hun er desuden forfatter til bogen „Desperate For His Presence.“
Rhonda Hughey var senest i Danmark i september 2005 og vender tilbage flere gang i løbet af 2006.
– ole