Kirke klar til Vinter-OL

Den Norske Sømandskirke regner med at få besøg af over 3000 skisportsglade nordmænd i den nyoprettede OL-kirke i Torino, der er vært ved dette års Vinter-OLNORGE/ITALIEN – Den norske sømandspræst Geir Holberg er på plads, når den olympiske ild tændes i Torino den 10. februar. Han håber på mange norske guldmedaljer og 3000 besøgende i sømandskirken.

Den norske sømandspræst Geir Holberg lukker snart op for OL-kirken i Torino

Den Norske Sømandskirke opretter en kirke under vinterlegene i Torino i Italien, som organisationen har gjort det ved flere tidligere Olympiske Lege. OL-kirken er placeret i Pragelato, hvor de nordiske discipliner skihop, langrend og kombineret finder sted. Her forventer man, at mange udøvere, udøvernes familie og tilskuere vil komme for at få lidt mad, læse norske aviser, se norsk fjernsyn – og deltage i gudstjenester.
– Jeg tror, vores OL-tilbud begynder at vinde indpas i det norske idrætsmiljø og blandt publikum, som følger OL på nært hold. Hvis vi får 3000 besøgende indenfor, så vil det være vældig flot, siger sømandspræst Geir Holberg.
Tilstrømningen i Salt Lake City for fire år siden var over al forventning. Her havde kirken omkring 4500 besøgende. De Olympiske Vinterlege i Italien varer fra den 10. til den 26. februar.
– KPK