Ndifon beder for syge på alternativ messe i Herning

HERNING – Den kristne nigerianske helbredelsesprædikant Charles Ndifon kommer igen til Danmark. Den 18.-19. marts vil han tale og helbrede syge på Helse- og Sundhedsmessen i Herning Kongrescenter.Ndifon blev landskendt, da TV2 bragte et program med ham i serien Åndernes Magt. Han har talt for cirka 50.000 mennesker på møder i København, Odense, Århus, Kolding, Aalborg de seneste år. På hans møder sker der normalt i hundredvis af helbredelser, heraf mange spontane.
Denne gang er det ikke en kirke, men arrangøren af helsemesser, Astro-Design og AKTIVA, som har indbudt ham.
På messen bliver der cirka 50 arbejdende stande og 20 foredrag. Ndifon skal selv holde foredrag hver formiddag og eftermiddag. Ndifons arbejde er beskrevet i bogen „Åndens Magt“.
Henri+Julia