Nye afdelingschefer i Kristelig Fagbevægelse

Tina Falck Poulsen, Islandsvej 4, Grindsted, bliver afdelingschef for Kristelig Fagbevægelse i Esbjerg. Hun er 38 år og har været ansat i Kristelig Fagbevægelse siden 1993 i forskellige job, bl.a. som sagsbehandler, faglig konsulent og erhvervskonsulent, og de seneste 1½ år har hun være teamleder for Kristelig Fagbevægelses Kundecenter Herning.
Egon Madsen, Husoddebakken 67, Horsens, bliver afdelingschef for Kristelig Fagbevægelse i Odense. Egon Madsen er 52 år og uddannet inden for bankverdenen. Han har været ansat i Kristelig Fagbevægelse siden 1993. De to første år i en projektansættelse og derefter med forskellige opgaver i personaleafdelingen frem til efteråret 2005, hvor han blev konstitueret afdelingschef for Kristelig Fagbevægelse i Esbjerg.