Cykelløb til fordel for kristen radio i Århus

Utraditionel indsamling sikrer kristen radio i Århus.96.000 kr. er mange penge. Men det var ikke desto mindre, hvad cykelsponsorløbet sidste år indbragte Kristen LokalRadio i Århus.

Sognepræst ved Helligåndskirken, Henrik Oest (forrest) cyklede sidste år 8600 kr. ind til Kristen LokalRadio i Århus

Nu gentages arrangementet. Søndag den 28. maj mellem 14 og 15.30 inviterer Kristen LokalRadio til cykelsponsorløb på Århus Cykelbane.
Folkekirkepræster og andet godtfolk vil én klokketime cykle så mange omgange på cykelbanen som muligt til fordel for Kristen LokalRadio.
Kristen LokalRadio er en folkekirkelig lokalradio, som sender alle hverdage kl. 7.00 – 8.00 samt mandag, tirsdag, torsdag og fredag 17.00 – 19.00 og endelig søndag mellem 19 og 22 på 98,7 Mhz.

20 ryttere kæmper
om førstepræmien

Ca. 20 cykelryttere samt godt 100 tilskuere samles på Århus Cykelbane den 28. maj mellem 14 og 15.30. De 20 cykelryttere har på forhånd indsamlet et bestemt antal kroner pr. omgang og kæmper blandt andet om førstepræmien for flest indsamlede penge – et rejsegavekort på 5.000 kr.
Kristen LokalRadios daglige leder Brian Nissen siger:
– Cykelsponsorløbet er af helt afgørende betydning for radioens eksistens. Og det er en begivenhed, hvor kombinationen af sport, hygge og støtte til fordel for kirkeligt arbejde gør, at vi ser frem til det hvert år.

Radiostation afhængig af sponsorløbet

Brian Nissen fortsætter:
– For at kunne opretholde en folkekirkelig radiostation i Århus, der er i fortsat udvikling og stadig søger mod nye mål, er det afgørende for Kristen LokalRadio at have ansat en daglig leder.
– De fleste penge fra dette cykelløb vil derfor også gå til løn, men der skulle også gerne blive råd til nødvendige nyinvesteringer, bl.a. i form af nyt udstyr, når vi forventeligt flytter med Carmel Missionshus til Vejlby.
– Overordnet set håber vi, at lytterne under alle omstændigheder kommer til at mærke, at de får noget for pengene, slutter radiochefen.
En af de cyklende præster, Esper Thidemann fra Christianskirken, siger:
– Jeg har gentagne gange hørt fra folk i sognet, at de er glade for muligheden for at høre kirkens budskab gennem radioen, og for mange er der ikke andre muligheder for at høre det kristne budskab. Så derfor vælger jeg at svede en time på Århus Cykelbane den 21. maj.
– Tore