Åbner butik på Amagerbrogade

En ny butik med kristen musik, dvd’er og bøger åbner 1. juliRadiostationen UCB, United Christian Broadcasters og Airport TV, som sender i København, udvider nu med en butik i nærheden af studiet.

Kirsten og Per Nielsen fra Pinsekirken Amager er hoved-kræfterne bag UCB, radio & TV

Kirsten og Per Nielsen fra Pinsekirken Amager er hovedkræfterne bag UCB, radio & TV, og en hel række frivillige fra Pinsekirken og Apostolsk Kirke er medarbejdere på radioen og nu også bag disken.
– Vi vil gerne øge kontakten med vores lyttere og seere og yde dem en bedre service, når de kommer for at købe musik, som de enten har set på tv eller har hørt på radioen. Nogen vil sikkert også hente andagtshæftet ”Et ord til dagen”, som UCB udgiver fire gange om året, fortæller Kirsten og Per Nielsen.
UCB sender 92 timer om ugen, som blandt andet består af morgenradio fra kl. 6-10 og natradio fra kl. 22-6 i samarbejde med Den Kristne Radio i Holbæk. Desuden sender UCB TV fem gange en ½ times udsendelse om ugen på Airport TV, Kanal København. Den nye butik, som er den første UCB butik, får daglig åbningstid 12.00 – 17.30, og kunderne vil ud over musik og bøger også kunne finde en række produkter fra Israel på hylderne, som leveres fra I-Packs.