Frikirken COC begynder gudstjenester hver søndag

Frikirken COC har i mere end et halvt år haft forskellige arrangementer i Hvidovre, bl.a. møder med helbredelsesprædikanten John Mellor fra Australien.

Præsteparret Karin og Jørn Braüner

Der har været flere hundrede besøgende på disse møder. Det har været startskuddet til det, der hele tiden har været kirkens egentlige mål, nemlig at holde gudstjeneste hver søndag. Den første gudstjeneste fandt sted pinsedag, søndag den 4. juni
Jørn og Karin Braüner, der er præstepar i kirken, har taget initiativet til opstart af gudstjenesterne i Hvidovre.
Frikirken COC er en del af et netværk af kirker i mange lande, der kalder sig Christian Outreach Centre (COC). ”Outreach” betyder at række ud, og den fælles vision for netværket af COC-kirker er at være kirker, der er udadvendte i deres tro. Jørgen Braüner siger:
– Frikirken COC er en kirke, der tror på Guds kraft til at møde ethvert behov. Når vi lærer at samarbejde med Gud, kan de mest fantastiske ting ske. Derfor er Frikirken COC et spændende sted at være, fordi mennesker bliver ført ind i et liv med Gud, der er det mest spændende liv, der findes.
– Tore