Tre af Kulturcentrets præster rejser til Jylland

KØBENHAVN – Det er svært at tage afsked med en præst, man har været glad for. Men det er endnu sværere at tage afsked med tre præster på én gang.

Dan Sørensen, Jakob Vagner Pedersen og René Ottesen

Det er ikke desto mindre den situation Pinsekirken i Kulturcenteret på Drejervej nu står i.
Dan Sørensen, Jakob Vagner Pedersen og René Ottesen rejser fra København til nye jobs i provinsen.
Dan Sørensen skal fra 1. august være seniorpastor i Pinsekirken i Aalborg.
Dan Sørensen kom fra Aalborg til København som 23-årig for at være ungdomspræst og blive en del af præstegruppen. Han har været 11 år i København, hvor han har haft et bredt pastoralt og operativt ansvar i kirken. Han har især været en nøgleperson i udviklingen af gudstjenesten og den mangfoldighed af arrangementer, som Kulturcenteret er kendt for, skriver kirken på sin hjemmeside.

Forlader KKR/TV

Jakob Vagner Pedersen har arbejdet som ungdomspræst i Pinsekirken i Kulturcenteret i fire år, hvor han har skabt en hel ny dynamik. Nu skal han være lærer på Højskolen i Mariager. Han slutter i København ved årsskiftet.
René Ottesen har arbejdet som præst i Pinsekirken i Kulturcenteret i 15 år, hvor han har været engageret i KKR/TV. René har desuden arbejdet med udvikling af Alphakurserne i Kulturcenteret og var for et par år siden initiativtager til Sakristiet. René Ottesen skal være leder af pinsebevægelsens efterskole Alterna i Mariager fra sommeren 2007.
Hvem der skal afløse de tre præster i København, er endnu ikke afgjort.
Sol-