Frelsens Hær i Norge får pris for bedste omdømme

NORGE – Frelsens Hær er vellidt i Norge. Hele 86 procent af Norges voksne befolkning har et godt indtryk af befolkningen. Det overgås ikke af nogen anden organisation eller virksomhed.Den norske afdeling af Frelsens Hær har netop modtaget en stor anerkendelse i form af Omdømmeprisen 2006. Prisen, der gives til den organisation, der har det bedste omdømme i Norge, uddeles hvert år af meningsmålingsinstituttet Synovate MMI.
Blot fem procent af de adspurgte har et dårligt indtryk af Frelsens Hær, mens 86 procent af Norges voksne befolkning har et godt indtryk af organisationen.
I juryens begrundelse hedder det blandt andet: ”Resultatet viser, at praktisk talt alle nordmænd kender organisationen og har en positiv holdning til den, både til dens værdier, formål og måde at arbejde på.”
– KPK