Generalsekretær i Blå Kors fylder 60

Jens Erik Rasmussen, generalsekretær i Blå Kors Danmark, fylder 60 år den 13. september.
Jens Erik Rasmussen er oprindeligt læreruddannet og arbejdede de første år i folkeskolen. Han var i begyndelsen af 70´erne med til at starte Norea Radio, hvor han var informationsmedarbejder og siden hen leder. I 1976 var han med til at starte Haderslev kristne Friskole, hvor han var skoleleder frem til ansættelsen som generalsekretær i Blå Kors Danmark i november 2000.
Han har siddet i Haderslev Byråd og har bl.a. været formand for socialudvalget og medlem af økonomiudvalget.
Rækken af tillidsposter er lang. Jens Erik sidder i hovedbestyrelsen for Kristendemokraterne, i Rådet for Socialt Udsatte, Det Nationale Råd for Folkesundhed, De Frivilliges Netværk og Dansk Diakoniråd. Senest er han blevet formand for Indsamlingsorganisationernes Brancheorganisation, ISOBRO.
Det er således en meget aktiv og engageret fødselar, og han betegnes som både trofast og vedholdende i de mangeartede opgaver.
Jens Erik Rasmussen er gift med Ellen, som er lærer på den kristne friskole Klippen i Voel. De har fire voksne børn.