Unge kristne mødes til rollespil i Roskilde

Unge kristne fra en række forskellige trossamfund mødes den 6.-8. oktober i Roskilde til en weekend med anderledes rollespil og totalteater. Rollespil forbindelse normalt med drabelige sværdkampe i skoven, men ikke i Utropia, som er navnet på den fantasiverden, de unge kristne træder ind i.
Her skal de i grupper oprette forskellige kirkesamfund, som de kunne se ud i fremtiden, og derigennem udforske den kristne tros mange aspekter.
Hvert kirkesamfund har sit eget karaktertræk, nogle er politiske engagerede, mens andre er mere orienterede mod det spirituelle Undervejs skal deltagerne tage stilling til forskellige etiske og teologiske spørgsmål, og arrangørerne garanterer uventede overraskelser i løbet af spillet.
Det er KFUM og KFUK, Danmarks Unge Katolikker, Danske Kirkers Råd og ungdomsgadepræsten i København, der har taget initiativ til arrangementet. Målet er at give deltagerne en bedre forståelse af, at kristne er en del af et større fællesskab på tværs af kirkelige skel og traditioner.
KP