Leder: Jeg fik gnisten tilbage

Det fortæller direktør Jesper Wengel efter et besøg i Willow Creek i ChicagoHvad får en dansk topleder til tre år i træk at tage til lederkonference i Chicago? Det korte svar er gnist. Det lidt længere er inspiration, professionalisme og energi. I hvert fald hvis man spørger administrerende direktør i Kristelig Fagbevægelse, Jesper Wengel, der i august deltog i sin tredje Global Leadership Summit (GLS) arrangeret af Willow Creek Kirken i Chicago.
– Vi har alle brug for at få fyldt på en gang imellem, og jeg oplever det som vildt inspirerende at lytte til nogle ledere, der er langt mere erfarne og kompetente, end jeg selv er. Hvis du vil tænde andre, må du selv brænde, og jeg bliver tændt og får energi – og det kan jeg i det daglige give videre til mine ledere, siger han.
JL