Fornyelse af Kirkefondet

På Kirkefondets årsmøde lørdag 18. november fik Kirkefondets bestyrelse fire nye medlemmer:

Fra venstre: Peter Villadsen, Erik Mollerup, Steen Skovsgaard og Torben Larsen

Torben Larsen, Vanløse, generalsekretær for Omsorgsorganisationernes Samvirke, formand for koordineringsudvalget i Københavns Stiftstråd og Københavns Stifts Info-center. Erik Mollerup, Søllerød, ingeniør, tidl. generalsekretær for KFUM-spejderne. Steen Skovsgaard, biskop i Lolland-Falsters Stift. Og endelig Peter Villadsen, Ansager, arkitekt, medlem af bestyrelsen for Ribe Amts menighedsrådsforening, tidl. medl. af bestyrelsen for Landsforeningen af Menighedsråd.
Repræsentantskabsmødet udvidede dermed Kirkefondets bestyrelse fra 10 til 11 medlemmer.
Ud træder landssekretær Vibeke Lind, sognepræst Ghita Olsen og kontorchef Niels Benn Sørensen.
-nord