Ny hjemmeside barnetro.dk

Støtteforeningen for Danmarks Kirkelige Mediecenter fejrer søndag den 12. november sit 10 års jubilæum. Samtidig lanceres en ny hjemmeside for børn – barnetro.dk.barnetro.dk er blevet en realitet takket være Danmarks Kirkelige Mediecenters støtteforening og er en hjemmeside for børn, hvor de gennem forskellige spil kan lære noget om dåb, bryllup og begravelse.
10 års jubilæet markeres med en festlig dag, hvor Charlotte Dyremose, medlem af Folketinget og de Konservatives kirkeordfører, holder et foredrag om de nye medier og deres indflydelse på vores hverdag. Efterfølgende vil der være debat.
Dagen starter klokken 10.00 med gudstjeneste i Ellevang Kirke i Risskov ved Århus, hvorefter der er premiere på barnetro.dk
Danmarks Kirkelige Mediecenter producerer og udgiver materialer til undervisning i skole og kirke. I 10 år – siden 1996 er det sket med opbakning fra Danmarks Kirkelige Mediecenters støtteforening, som har støttet udgivelse af computerspil, film og hjemmesider. Flere hundrede menighedsråd, organisationer og enkeltpersoner over hele landet er medlemmer af Støtteforeningen for Danmarks Kirkelige Mediecenter
Schwartz