Erik Wengel fylder 60 år

Missionssekretær Erik Wengel fra Christiansfeld fylder 60 år den 22. december.Han har været missionssekretær i Dansk Ethioper Mission siden 2003 og har ansvar for organisationens samarbejde med kirker i Liberia, Botswana og Etiopien.
Erik Wengel er diakon fra Filadelfia i Dianalund og sygeplejerske fra Ringsted Sygeplejeskole, men har videreuddannet sig til sygeplejelærer på Sygeplejehøjskolen ved Aarhus Universitet. Derudover har han været på studieophold i mission i Birmingham og Tokyo.
Han har haft en række forskellige job: Hospitalssygeplejerske, sygeplejelærer, forstander for Amtsplejehjemmet i Dianalund, udsendt af Dansk Missions Selskab (DMS) som missionær i Japans Evangelisk Lutherske Kirke. Da familien kom hjem fra Japan, blev han missionssekretær for DMS, derefter missionssekretær i Sudanmissionen og landssekretær for Brødremenigheden.
Erik Wengel er formand for Kristelig Fagbevægelse i Kolding, bestyrelsesmedlem for Hospice Sønderjylland og medlem af Danmissions landeudvalg for Pakistan.
Når job og frivilligt arbejde har taget sit, bruger han fritiden på haven og ferier i Norge sammen med sin norske kone, børn, børnebørn og svigerbørn.