Første ordination i kærlighedskirken

En historisk begivenhed i den multikulturelle og konfessionsløse kirke, Church of Love. Den første kvindelige pastor bliver ordineret lørdag den 16. december.

Marianne Søndergaard

Marianne Søndergaard er cand. theol. fra Århus Universitet og sidder i kirkens ledergruppe. Hun har en tidligere uddannelse som speciallærer i folkeskolen. Marianne bor i Silkeborg med sin mand Per, og de er begge medlemmer af bestyrelsen for Church of Love’s Nydanske Fællesskab.
Church of Love vil gerne have et bredt og solidt samarbejde med alle kristne kirker. Og Marianne Søndergaards opgave er i samarbejde med kirkens leder, pastor Massoud Fouroozandeh, især at udvikle den teologiske side af kirken og vil på længere sigt være med til at skabe rammerne for den bibelskole, kirken håber på at kunne starte, når midlerne er indsamlet til det.
-nord