Jørn Henrik Olsen ekstern lektor ved DBI

Fra januar 2007 får Dansk Bibel-Institut (DBI) endnu en erfaren forsker og underviser inden for missionsteologi, religionsteologi og dogmatik, da Jørn Henrik Olsen bliver tilknyttet DBI som ekstern lektor. I foråret 2007 skal han på DBI varetage kurset om ’Religion og livssyn’.

Kunstneren Jørn Henrik Olsen underviser i teologi

Pr. 1. januar 2007 har han valgt at etablere sig som freelancer og få mere tid til eksterne aktiviteter som billedkunst, forfatteropgaver, foredrag og undervisning.
I de sidste 11 år har Jørn Henrik Olsen været ansat på Afdeling for Systematisk Teologi, Det Teologiske Fakultet, Københavns Universitet. Inden da arbejdede han otte år som undervisningsleder i Tanzania, udsendt af Luthersk Missionsforening. Senest har han arbejdet som forskningslektor med et projekt om ’oversættelse og omvendelse’.
Jørn Henrik Olsens store passion er kirken i kultur- og religionsmødet og brugen af kunst som redskab for kulturudveksling og religionssamtale. Derfor er han også involveret i flere internationale projekter.
Jørn Henrik Olsen er 50 år og bor i Gilleleje. Han er gift med Lutte og de har fem piger.
-nord