Ekstra bøn pga missionærmangel

Luthersk Mission (LM) står sammen og beder om flere missionærer og givere. Onsdag den 7. marts er udnævnt til ekstraordinær Landsbededag i LM. Bevægelsen mangler i den grad nye missionærer og flere givere. Det fik Landsstyrelsen til at tage den markante beslutning på sit møde den 19.-20. januar.

Jens Ole Christensen.

– Vi har et problem, som kun Gud kan løse, siger generalsekretær Jens Ole Christensen om den ekstraordinære Landsbededag.
– Manglen på missionærer at sende ud og manglen på givere, der vil støtte missionsarbejdet, er en generel udfordring til at bede. Og det er en særlig udfordring i forhold til den ekstra bededag, som vi nu har besluttet. Onsdag den 7. marts vil vi i hele landet i fællesskab bede om, at Gud vil gribe ind.
Jens Ole Christensen medgiver, at det er med lidt kort varsel, hvis den ekstra Landsbededag skal med ind i det lokale mødeprogram.
Hvis man har svært ved at nå at få det med i programmet, kan man lave fyraftens-bedemøder, gå-hjem-bedemøder eller sætte det på som tema for husandagten.
-nord