Nyt Livs Forlag skifter ejer

Christian Larsen har netop overtaget Nyt Livs Forlag og Bogsalg.

Efter 10 års arbejde for Nyt Livs Forlag og Bogsalg, har Christian Larsen nu købt det hele og skiftet navn til ProRex.

Kristen boghandel er ingen guldgrube. Alligevel kaster lederen af Nyt Livs Forlag og Bogsalg gennem 10 år sig ud i det. For Christian Larsen brænder for at levere høj service og udbrede kendskabet til kristne bøger. Han vil gerne drive forlagsvirksomhed på et lidt bredere grundlag end det, Nyt Liv ønsker i dag, og forlaget føres videre under navnet ProRex Forlag med samme adresse i Christiansfeld.
Kunderne kommer næppe til at mærke noget til ejerskiftet. ProRex Forlag forhandler stadigt flere forlags kristne bøger, og han vil stadigt levere totalløsninger til private kunder, kirke- og menighedsbogsalg mht. bøger, bibler, musik, gaveartikler, bibelomslag etc.
Der er fortsat on-line butik, telefonsalg og link til forlaget fra Nyt Livs hjemmeside.
-nord