Danmission udsender volontører til Tanzania

Lærerægteparret Lene Hovard Hansen og Lars Steen Hansen, fra Vildbjerg, er sammen med deres to sønner på 3 og 5 år, udsendt af Danmission til Tanzania.Lene og Lars Hansen er begge uddannet på Nr. Nissum Seminarium. I syv år har parret været ansat på Nøvlingskov Efterskole, hvor Lene har undervist i dansk, engelsk, musik og skolekøkken, og Lars har undervist i IT, matematik, fysik/kemi og idræt.
Lene og Lars Hansen bliver i det kommende år tilknyttet Karagwe stift i Den evangelisk lutherske Kirke i Tanzania. Det er et relativt ungt stift beliggende i det nordvestligste hjørne af landet, på grænsen til Uganda og Rwanda. Her skal Lars undervise de ansatte på stiftskontoret og nogle af kirkens institutioner i IT. Lene skal undervise i engelsk og musik på kirkens engelsksprogede skole i Lukajange, Tegemeo English Medium Primary School, samt udvikle undervisningsplaner i musik.
Schwartz