Kvinder vil gøre deres passion til virkelighed

For tredje år i træk inviterer Frikirken UNIC i Skjern til en Passion-konference kun for kvinder. Det sker i dagene den 23.-24. februar i kirkens nye lokaler i den 600 m2 store nedlagte folkeskole på byens hovedstrøg.

Kezia Bidstrup.

”Gør dine passioner og drømme til virkelighed”. Sådan lyder årets tema, når konferencens vært Kezia Bidstrup igen lukker dørene op for kvinder fra hele landet.
På årets konference medvirker blandt andet Jenny Gilpin:
– Jenny er en klar, naturlig og visionær kommunikator. Med visdom opmuntrer hun mennesker til utrolige gennembrud i deres liv. Hun har for nylig fejret den første fødselsdag for et kvindehus, som hun har grundlagt for at hjælpe kvinder, der har ondt i livet, fortæller Kezia Bidstrup, seniorpastor i UNIC.
Schwartz