Modne folk fra Nr. Nissum til Kosovo

Bodil og Kristian Nielsen fra Nr. Nissum skifter 9. februar en tilværelse som hhv. efterlønner og pensionist ud med et job i Kosovo, når de sætter sig op i en militærflyvemaskine i Karup.Som ledere af soldaterhjemmet i Kosovo kommer de til at arbejde inde i hjertet af den danske lejr Camp Olaf Rye. Parret, der er ansat af KFUMs Soldatermission i Danmark, glæder sig til at møde de mange danske soldater, og for Bodil og Kristian er det næsten som at vende hjem.
– Som tidligere sognemedhjælper havde jeg kontakt med mange fra 0-100 år, og Kristian har været engageret i foreningslivet, fx i idræt, spejder og Indre Mission, og han har arbejdet i KFUM´s Sociale Arbejde. Jo, vi føler os vel rustet til Kosovo, smiler Bodil, der også kan skrive lærer og social- og sundhedshjælper på sit cv.
-schwartz