Ny general i Bibellæserringen

Bibellæser-Ringen (BLR) i Danmark har ansat Cand. theol. Roar Steffensen som ny generalsekretær med tiltrædelse 1. september 2007.Roar Steffensen afsluttede teologistudiet ved Århus Universitet og Menighedsfakultetet i 2002 og har siden været udsendt som missionær i Den Evangelisk-Lutherske Kirke i Peru. Her har han virket som præst, undervist på bibelskole, udarbejdet undervisningsmaterialer og haft ansvar for kirkens pastoralkurser m.v.
Roar Steffensen er 33 år, gift med Merete, og de har tre børn.
Som generalsekretær i Bibellæser-Ringen vil Roar Steffensen få ansvar for fortsat udgivelse og fornyelse af bibellæseplaner for børn, unge og voksne samt møde- og informationsvirksomhed. Dertil kommer, at BLR vil prioritere udvikling af produkter, der kan formidles elektronisk. Den opgave ligger godt for Roar Steffensen, da han er fjernstudent på Aalborg Universitets kandidatuddannelse Cand. it med specielt fokus på formidling af livssynsemner. Familiens private hjemmeside var med i finalen i Kristeligt Dagblads konkurrence om landet bedste kirkelige hjemmeside.
I fritiden spiller han fodbold med sine tre drenge, fotograferer og skriver digte. Vandreture i naturen står også højt på interesselisten.
-nord