Missionskonference 2007

Igen i år bliver der afholdt missionskonference. Det er missionsorganisationen Gospel Outreach, som vanen tro indbyder til to dage med masser af inspiration og input fra og om mission. Konferencen bliver afholdt i Vesterkirken, Stenum, d. 20.-21. april. Ud over spændende forkyndelse bliver der også program for børnene og selvfølgelig mulighed for at købe mad.Missionsorganisationen Gospel Outreach er startet af Per Hyldgaard og har de seneste år arbejdet i 20 nationer med at sprede evangeliet på forskellig vis. Primært afholdes der store kampagner, hvor tusindvis af mennesker kommer og hører evangeliet, men også menighedsplantning har været på dagsordenen. Desuden er organisationen initiativtager og vært ved denne årlige konference, hvor alle er velkomne og ventede.
Årets taler, Richard Gunning fra Belfast, er leder af en sammenslutning for kampagneevangelister, som har over 30 registrerede evangelister. Gunning har boet i Kenya for en tid, og har dér været involveret i plantning af 250 menigheder. Han er en inspirerende og salvet forkynder, der gæster Danmark for første gang.
Dag Arild Valand skal også i år tale på konferencen. Valand har igennem en årrække været hjælpepastor i en større norsk menighed, men er nu forretningsmand i Tyskland, hvor hans vision er at bygge en virksomhed op, der skal støtte Guds Rige.
Også Per Hyldgaard vil tale på årets konference. Hyldgaard er en inspirerende og dynamisk taler, der rejser verden over som forkynder.