Kristne vil missionere i Beijing trods forbud

Kristne organisationer håber på, at mange frivillige vil rejse til Kina under OL i 2008.KINA – Kristne missionsorganisationer planlægger at missionere under OL i Beijing i 2008 trods kinesisk forbud.

De kinesiske myndigheder vil ikke tillade mission under OL.

En række kristne organisationer har tradition for at missionere under De Olympiske Lege. Nu melder de ud, at de ikke har intentioner om at overholde de kinesiske myndigheders forbud mod evangelisering under legene.

Brug for frivillige

Blandt organisationerne, der planlægger et fremstød er Ungdom med Opgave og Campus Crusade, der også missionerede under legene i Athen. Durudover ventes en række kirkesamfund fra Kinas nabolande at sende missionærer.
– Med så mange mennesker, der kommer til De Olympiske Lege, beder vi blot om, at vore ”styrker” vil være så store, at vi kan skabe så mange relationer som muligt, siger Mark Taylor fra den amerikanske organisation Awaken Generation, der ifølge The Christian Post planlægger at sende kristne grupper til Kina.

Ingen persolig risiko

Ifølge avisens kilder skulle der trods de kinesiske myndigheders forbud ikke være den store fare forbundet med at rejse ind i landet som OL-missionær. Man ville højst risikere at blive udvist af landet.
-mibo