Mediekonsulent fylder 60 år

1. juni 2007 runder mediekonsulent hos Danmarks Kirkelige Mediecenter og tidligere forbundssekretær i FDF Børge Schmidt 60 år.Han er boghandleruddannet i hjembyen Højer, derefter tog han lærereksamen fra Tønder Statsseminarium i 1972. Han var i to omgange ansat som forbundssekretær i FDF – først med base i Sønderjylland og Sydslesvig og siden i Midt- og Vestjylland. En periode var han også lærer på Kongeådalens Efterskole.
Siden 1989 har han været ansat hos Danmarks Kirkelige Mediecenter og har udviklet undervisningsmaterialer til brug i kirkens undervisning af børn, unge og voksne. Han holder også kurser i kommunikation for præster og menighedsråd, samt foredrag om bl.a. Kaj Munk og H.C. Andersen.
Humøret er højt og piben tændt, mens der underholdes med beretningerne fra det sønderjyske og fra ’gamle’ FDF-dage. Sådan kender de fleste Børge Schmidt, som nu bor i Skæring nord for Århus.
Henri.