Initiativpris til Efterskole

KFUMs Idrætsforbund har tildelt Søndbjerg Efterskole årets initiativpris på grund af samarbejdet med Bedsted KFUM’s idræt omkring talentudvikling i volleyball på skolens sportslinie. Bedsted KFUM har et af landets bedste volleyballhold og -trænere. Samarbejdet er nu en integreret del af skolens tilbud og har betydet et kvalitativt løft til sportslinien. Eleverne trænes 10 gange om året af Bedsted KFUM’s idræts træner.
Det er inden for de seneste 3-4 år, samarbejdet er vokset frem, og det begynder nu også at bære frugt i form af, at stadig dygtigere spillere søger til skolen, fordi der er mulighed for at videreudvikles og blive opdaget. Således blev en af skolens elever sidste år udtaget til juniorlandsholdet, der kæmpede om VM i Grækenland og kom hjem med bronzemedaljer.
Prisoverrækkelsen fandt sted på KFUM’s Idrætsforbunds repræsentantskabsmøde på Haderslev vandrehjem 12. maj. Her modtog forstander Georg Kjeldsen den fine æresbevisning.
– Jeg glæder mig over det fokus, prisen sætter på skolen, samtidig med at det styrker samhørigheden mellem skolen og dens bagland, som KFUM’s idræt er en væsentlig del af.
Med prisen fulgte en check på 3.000 kr., som skolens idrætslærere vil bruge til udbygning af sportsliniens volleyball træning.
Engelbrekt