Ny ungdomsmedarbejder i Bethelkirken

Baptistkirken Bethelkirken har fået ny ungdomsmedarbejder. Nate Collins er 30 år og uddannet i kommunikation og ”Youth Ministry” fra Corban College, Salem, Oregon i 2000.Nate har været leder af lovsangsaktiviteter i 9 år. Han er primært guitarist. Han har tidligere været i Aalborg. Igennem 4 måneder tilbage i 2005-2006 var han ”Head coach” for Aab Basket, skriver baptisternes nyhedsbrev.
– Da de fleste basketball-kampe blev spillet om søndagen, så vi ikke Nate så ofte til gudstjenesterne, fortæller Bethelkirken, men han har deltaget i adskillige fredagstræf og var også en fast del af ”the internationals” i Bethelkirken.
– Jeg glæder mig over at være sammen med unge mennesker og jeg føler, at jeg kan forstå dem både i deres relationer og deres åndelige søgen. Jeg tror på, at man skal hjælpe unge mennesker med at finde værdier og udfordringer i deres vandring med Jesus, fortæller Nate, hvis ankomst til Aalborg forventes 18. juli. Det betyder, at Nate kan deltage på missionsstævnet i Mariager.
Engelbrekt